Reklama

Reklama

Michaela Kudláčková

Michaela Kudláčková

nar. 21.08.1968 (55 let)
Praha, Československo

Biografie

V 80. letech byla Michaela Kudláčková naší nejslavnější dětskou hvězdou. Ale i když ji herectví bavilo, její život se nakonec ubíral úplně jinou cestou. Už v pouhých šesti letech se stala velkou dětskou hvězdou. Šla z filmu do filmu a za své výkony si dokonce odnesla z karlovarského festivalu několik cen za nejlepší herecký výkon. Celou základní školu tak vlastně strávila natáčením, a protože ji hraní bavilo, rozhodla se jít na konzervatoř.

„Udělala jsem talentovky i zkoušky, ale napsali mi, že mě neberou. Myslela jsem si, že je to nějaký omyl, že jsem se tam třeba nevešla. A tak jsem to za rok zkusila znovu. To už mě ale nenechali projít ani talentovkami. Z pohledu lidí, kteří tomu rozumí, jsem tedy neměla talent," vzpomíná na toto období dětská hvězda, která to tehdy hodně obrečela.

Šok to byl i pro její okolí, nikdo nepočítal s tím, že by hvězda TV seriálu MY VŠICHNI ŠKOLOU POVINNÍ (1984) nebo filmů VERONIKA, PROSTĚ NIKA (1980), SKLENĚNÝ DŮM (1981) či POSLEDNÍ PROPADNE PEKLU (1982) neuspěla. Ostatně ona sama se dodneška vyrovnává s pocitem, že ji život nasměroval úplně jinam, než si představovala. Dodnes je jí líto, že se nestala herečkou. Vystudovala střední sociálněprávní školu a po maturitě vystřídala několik zaměstnání. Živila se dokonce i jako taxikářka, barmanka nebo sociální pracovnice. A zrovna tak pestrý byl i její soukromý život. Poprvé se vdávala ve dvaceti letech za boxera, kterého moc milovala. Z manželství má dvě dcery, Pavlínu a Michaelu, ale to po čtyřech letech skončilo, kvůli manželově alkoholismu. Podruhé si vzala za manžela úplný opak toho prvního. Ten ovšem nesnášel její dvě dcery z předchozího manželství, a poté co se jim narodila dcera Alice, skončilo i toto manželství. Kvůli svému třetímu muži se Michaela odstěhovala do Varnsdorfu, a protože už se v té době zabývala čarodějnictvím, jejich svatba probíhala v tomto duchu.

„Byla to tzv. pohanská svatba při svátku Beltine. Mám ráda keltskou kulturu a podle tohoto vzoru jsme si slíbili lásku pouze do doby, kdy bude trvat. Můj třetí muž se moc snažil, aby se mi ve Varnsdorfu líbilo. Porodila jsem čtvrtou dceru Johanku, ale nakonec jsem z tohoto města musela utéci. Je to město Romů, kde si za bílého dne Romové dovolí to, co jinde ne. Nevydržela jsem tam a musím říci, že mi toto město zničilo vztah," vysvětluje.

Její záliba v tajemnu se projevila již v dětství. Teprve až v dospělosti začala své schopnosti rozvíjet. Dnes je vyhledávanou kartářkou, pořádá kurzy výkladu tarotu, zajímá se o astrologii, runy a věci spojené s magií. Herectví si však v srdci nese stále, i když jí na něj zůstaly jen nostalgické vzpomínky.

Cucina_Rc

Herečka

Host

Pořady
2010

Show Jana Krause

2008

Café X

Reklama

Reklama