foto

Siwan Morris

  • nar. 7.2.1976 (43 let)
    Glynneath, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Signal
2013 Stroj
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2001 Sister Lulu
1999 Suckerfish

TV seriály

2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Changes (S01E03)
Pán času (TV seriál)
In the Forest of the Night (S08E10)
2012 Wolfblood (TV seriál)
2010 Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2008 Skins (TV seriál)
Chris (S02E05)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Michelle (S01E07)
Maxxie and Anwar (S01E06)
další epizody (7)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2001 Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Scariest Places on Earth, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace