foto

Emily V. Gordon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily V. Gordon je bývalá terapeutka, nyní scenáristka a producentka. Produkovala neuvěřitelně populární živý přenos pořadu Kolaps s Jonahem a Kumailem a tři série této show pro Comedy Central. Je plodnou autorkou, její texty publikovaly The New York Times, Roookie, Refinery29, Bust Magazine, The Atlantic, Hello Giggles, xoJane, GQ a mnohé další.

Její kniha Super Ty: Objev svého vnitřního superhrdinu vyšla v roce 2015. Mezi její televizní díla patří The Carmichael Show na NBC a Another Period na Comedy Central.

(Aerofilms)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pěkně blbě

TV seriály

2015 The Carmichael Show (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2013 @midnight (TV pořad)
2012 Screen Junkies Show, The (TV pořad)
TableTop (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace