foto

Daniel Knauf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 The Phantom (TV film)
2002 Dark Descent
1994 Slepá spravedlnost (TV film)

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Mr. Kaplan (No. 4): Conclusion (S04E22)
2016 Černá listina (TV seriál)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
Cape May (S03E19)
Pan Gregory Devry č.95 (S03E11)
2015 Černá listina (TV seriál)
Marvin Gerard č.80 (S03E02)
Karakurt (No. 55) (S02E21)
Vanessa Cruz (No. 117) (S02E18)
další epizody (4)
2014 Drákula (TV seriál)
Čtyři růže (E09)
Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
Monarch Douglas Bank (No. 112) (S02E02)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
2010 Spartakus (TV seriál)
Staré rány (S01E11)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (12)
2001 Wolf Lake (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Dark Descent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace