foto

Daniel Knauf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 The Phantom (TV film)
2002 Dark Descent
1994 Slepá spravedlnost (TV film)

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Pan Kaplan (č. 4): Dokončení (S04E22)
2016 Černá listina (TV seriál)
Drozdi (č. 53) (S04E06)
Mys May (S03E19)
Pan Gregory Devry (č. 95) (S03E11)
2015 Černá listina (TV seriál)
Marvin Gerard (č. 80) (S03E02)
Karakurt (č. 55) (S02E21)
Vanessa Cruz (č. 117) (S02E18)
další epizody (4)
2014 Drákula (TV seriál)
Čtyři růže (E09)
Černá listina (TV seriál)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
Banka Monarch Douglas (č. 112) (S02E02)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
2010 Spartakus (TV seriál)
Staré rány (S01E11)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Family Man (E03)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (12)
2001 Wolf Lake (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Dark Descent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky