foto

Alexej Nosek

  • nar. 20.3.1933 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Kolotoč a devět vnuků (TV film)
1986 Domácí lékař (TV film)
Hříšný Václav (TV film)
1984 Deus ex machina (TV film)
1982 Zpívá Josef Zíma (TV film)
1981 Vdova po dvou mužích (TV film)
1968 Kam dnes večer milý pane...? - Spejbl a Hurvínek (TV film)
Olympic v Paříži (TV film)
1966 Sedm koní a vavříny (TV film)

TV seriály

1985 Bakaláři (TV seriál)
Kuchařka (S14E18)
Svár (S14E17)
Jitrnička (S14E16)
další epizody (6)
1984 Bakaláři (TV seriál)
Vagóny a ptáci (S13E18)
Lyže (S13E17)
Poslíčkové (S13E16)
1983 Bakaláři (TV seriál)
Obraz (S12E38)
Zázračný lékař (S12E37)
Sauna (S12E36)
1982 Bakaláři (TV seriál)
Neteř (S11E26)
Muži z Bombaje (S11E25)
Sbírka (S11E24)
další epizody (6)

Dokumentární

1990 Silvestr saloon (koncert)
1986 Velký tah (koncert)
1981 Koncert Ray Charlese (koncert)

TV pořady

1990 Country aréna (TV pořad)
1989 Eso aneb Exportní souběh orchestru Václava Kozla (TV pořad)
Portréty z not - Velké lásky Standy Procházky (TV pořad)
1988 Hej páni muzikanti (TV pořad)
Portréty z not - Petr Spálený (TV pořad)
Čaj pro dva (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)
1985 Hej, páni muzikanti (TV pořad)
Krajané a rodáci (TV pořad)
1984 Když se dva setkají (TV pořad)
1982 Diskotéka pro starší a pokročilé (TV pořad)
Dobrý večer (TV pořad)
Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
Muzikanti, pojďte hrát (TV pořad)
Rendez-vous s Gustavem Bromem (TV pořad)
1981 Benefice orchestru Karla Vlacha (TV pořad)
Jak byste se zachovali (TV pořad)
1980 Kulaté písničky (TV pořad)
Pojďte s námi na tah (TV pořad)
Písničky na vlnách (TV pořad)
Vám, naše najmilšie (TV pořad)
1979 Písničky z celuloidu (TV pořad)
Písničky z obrazovky (TV pořad)
Ring volný (TV pořad)
1977 Jdem dobrým lidem hrát (TV pořad)
Kapelo, zahraj tu polku od podlahy (TV pořad)
1976 Doma je doma (TV pořad)
1975 Sejdeme se hezky v kupě o Silvestra na chalupě (TV pořad)
Zpívá celá rodina (TV pořad)
1974 Chvíle pro písničku (TV pořad)
1971 Hezky od podlahy (TV pořad)
1970 Dvacet minut s písničkou (TV pořad)
1967 Pějme píseň dokola (TV pořad)
1965 Staré jaré tváre (TV pořad)
Svet sa točí na kolotoči (TV pořad)
1964 Obyčejný večer (TV pořad)

Video kompilace

2007 Semafor - Největší hity 2 (video kompilace)
2005 Semafor - Největší hity (video kompilace)

Koncert

1990 Kapelo, hraj! (koncert)
1988 Kapelo hraj (koncert)
1978 Svátek melodií (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Sedm koní a vavříny (TV film)

TV seriály

1984 Bakaláři (TV seriál)
Lyže (S13E17)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Sešli se na Vlachovce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky