Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holčička nám totiž lhala… Lýdie Horová odjíždí se školou na hory. V den odjezdu pro ni přijde spolužák, a protože mají hodně zavazadel, paní Horová (M. Dvorská) jim přes jejich nesouhlas pomůže a doprovodí je. Na místě srazu pak zjistí, že se neschází celá třída, ale jen pár kamarádů. Přijde jí to divné a začne se vyptávat, až se Vašek Krátký (M. Dlouhý) s Kájou Dandou (D. Landa) přiznají… (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to příběh, který v různých obměnách zažil asi každý rodič. Dítko lže, protože si chce s kamarády udělat party. Asi nejzajímavější je rozličný přístup rodičů, kteří obcházejí diskotéky, jako že jich ve městě muselo být kupa, jakožto i na nich nalézt své potomky muselo být jako hledat jehlu v kupce sena, ale též účast mladých herců. Třeba Michal Dlouhý už se ve filmu objevil, za to Daniel Landa stál před kamerou prvně stejně jako David Novotný, kterého, přiznám se, jsem vůbec nepoznal. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská povídka z roku 1984 o rodičích, kteří pátrají po svých dětech, které vyrazili na lyžařský kurz den předem, aby ten den prokalili po pražských diskotékách. Zakončeno otravnou moralitkou ( za to, že jsi lhala, nejedeš na lyžák ) , takže jako filmový zážitek je to sotva za jednu slaboučkou hvězdu, ale jako kuriozitě v které hrají první role Landa, Novotný a Dlouhý ( v titulkách uvedeni pod názvem studenti prvního ročníku Státní konzervatoře ) dám vtipné tři hvězdy. https://www.youtube.com/watch?v=fugpSqmyRs4 ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Přesně jak psal Horskejvlk, nechápu, proč jim Bláha coby fotr řekl, že jako parta selhali. měl bejt rád, že má dceru doma. To jsem si říkala spíš já, že byli bohužel tak vyděšení, že to celý radši zrušili, bejt tam já jako teenager, tak si tu noc prostě užiju co to jde, a následky si prostě vyžeru pak. Takhle si ani neužili tu dýzu a přespávání v katakombách, a ještě jim doma naložili. Pořád jsem čekala nějakou pointu typu: tak když vám to, děti, nevyšlo, přiznali jste se a vrátili, tak si ten mejdan udělejte tady, maminko, dones pohoštění, my si s rodiči od teďnevímjméno sedneme vedle a nebudete o nás vědět.. To by bylo víc jako bakalářská povídka. Tohle bylo spíš jako nějaké absurdní divadlo. Jinak samozřejmě pobavil Landa. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jako už trochu déle cestující v čase si na tento příběh pamatuji, když ho tehdy dávali. Hlavně jsem jako téměř vrstevník těch kluků s napětím čekal, co to budou a kde ty katakomby. Tak když to porovnám s jinými Bakaláři je tento příběh z těch více zajímavějších. A také z důvodu, že jsem měl možnost vidět, že i Dan Landa a Michal Dlouhý (Kája Danda a Vašek Krátký :-) byli jednou mladí, dávám 3*. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My totiž hledáme svoje děti.." - "Tak to vám tedy, pánové, nezávidím !!" Další typická noskovina bez pointy, plná chaotického moralizování.. Takovej ucpanej Nos(ek).. Zaujme snad jen pubertální kouzelník Žito, toho času student prvního ročníku, jemuž se tehdá ještě o bosejch hlavách ani nesnilo.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o skutečný příběh ročníku herecké konzervatoře, ve kterém hráli i někteří skuteční účastníci této akce, například Michal Dlouhý. (sator)

Reklama

Reklama