foto

Kae Araki

  • nar. Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Guardian Hearts Power UP!
2004 Kage
2003 Daiakudži
Guardian Hearts
2002 Xevious
2001 Angel Blade
Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú
Fušigi júgi: Eikóden
2000 Digimon Adventure: Bokura no War Game
1999 Digimon Adventure gekidžóban
GTO
1998 Juliet
1997 Chōjū densetsu Gestalt
Dennó sentai Voogie's Angel
Fušigi júgi: Dainibu
Rayearth
1996 Fušigi júgi
Pipi: Tobenai hotaru
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S: Sailor 9 senši šúkecu! Black Dream Hole no kiseki
Ginga odžó-sama densecu Juna: Kanašimi no Siren
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S: Kaguja hime no koibito
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1993 Anata ga furikaeru toki
Bišódžo senši Sailor Moon R
Black Jack
Umi ga kikoeru (TV film)
Wakakusa monogatari: Nan to Džó-sensei
1992 Kingjo čúihó!
Čikjú SOS soreike Kororin
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory

TV seriály

2009 Kupū~!! Mamegoma! (TV seriál)
2008 Zenryoku Usagi (TV seriál)
2007 Bezvadná dvojka (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
1999 Ai no wakakusa jama monogatari (TV seriál)
Digimon (TV seriál)
Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
Iketeru futari (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
Oručuban Ebiču (TV seriál)
Papa to odoró (TV seriál)
Šin Hakkenden (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Let's Nupu Nupu (TV seriál)
Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Bišódžo senši Sailor Moon Sailor Stars (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
Gun Smith Cats (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1991 Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Onísama e... (TV seriál)
Očame na futago: Clare gakuin monogatari (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace