foto

Haruhi Nanao

  • nar. 11.2.1973 (46 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2011 Aa! Megami-sama!
Carnival Phantasm
Nidži'iro hotaru: Eien no nacujasumi
2010 Fate/stay night
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2007 Jumedamaja kidan
Keitai šódžo
2006 Dai mahó Tóge
Gekidžóban Naruto: Daikófun! Mikazukišima no Animal Panic datteba jo
2005 Stratos 4 Advance
Tenjō tenge: The Past Chapter
Tenjō tenge: Ultimate Fight
2003 Moekan The Animation
2001 One: Kagajaku kisecu e
Zoku Koihime
1999 Inuki Kanako zekkjó Collection: Gakkó ga kowai!
1998 Yu-No

TV seriály

2018 Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
2016 Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
2014 Fate/kaleid liner Prisma Illya Zwei! (TV seriál)
Future Card Buddyfight (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
2013 Fate/kaleid liner Prisma Illya (TV seriál)
Minami-ke: Tadaima (TV seriál)
2012 Tanken Driland (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Micudomoe zórjóčú! (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
Minami-ke: Okaeri (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
2008 Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Minami-ke: Okawari (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
Digimon Savers (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Ghost Hunt (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Renkin sankjú Magical? Pokán (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Amaenaide jo!! (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
Futari wa Precure Max Heart (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Girls Bravo - first season (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Koi kaze (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Ikkitōsen (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Tokyo Underground (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Šiawase só no Okodžo-san (TV seriál)
2000 Koihime (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Hatsumei Boy Kanipan (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace