foto

Christine Schorn

  • nar. 1.2.1944 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Všechna moje láska
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Eine sachliche Romanze
Happy Burnout
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
Zahrada
2016 Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
Stadtlandliebe
2015 Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
Über den Tag hinaus (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Konrad & Katharina (TV film)
Pokojská Lynn
2013 Banklady
Harry nervt (TV film)
Kolotoč mého života (TV film)
Ďáblovy zlaté vlasy (TV film)
2012 Ježíš mě miluje
Láska s vůní máty (TV film)
Život není med
2011 Die Stunde des Wolfes (TV film)
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2010 Nácíček
Tajemný cizinec
2009 Das Glück ist eine ernste Sache (TV film)
Hand in Hand (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
Juliino zmizení
Místo činu: Přízrak (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
Listopadové dítě
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Volně podle plánu
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
Nic než přízraky
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
2005 Máma na zkoušku (TV film)
Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
Můj otec (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Pommery und Putenbrust (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
1996 Erhöhte Waldbrandgefahr
1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
1992 Haus Herzenstod (TV film)
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
Superstau
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Nathan der Weise (TV film)
1989 Große Liebe gesucht
Magdalenenbaum, Der
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1988 Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Vernehmung der Zeugen
1986 Das Brot
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Ten, který přišel
1984 Sonderbare Liebe, Eine
1983 Nachts schlafen die Ratten doch
1982 Steckbrieflich gesucht (TV film)
Znepokojení
1981 Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Heute abend und morgen früh
1979 Husopaska u studny (TV film)
1974 Kabale und Liebe (TV film)
1973 Scheidungsprozeß (TV film)
1970 Die Kassette (TV film)
1968 Die Heirat (TV film)
1967 Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Der Teufelsschüler (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Der Mörder unter uns (E08)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blutige Diamanten (S04E01)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Umwege (S10E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Divadelní záznam

1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1990 Diktatur des Gewissens (divadelní záznam)
1989 Egmont (divadelní záznam)
1970 Nathan der Weise (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Deutscher Filmpreis 2013 (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky