foto

Marián Kleis ml.

  • nar. 3.4.1950 (68 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Prebudenie (TV film)
1982 Barbora (TV film)

TV seriály

2018 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsme na to dva (S14E24)
Smím prosit? (S14E23)
Jako na návštěvě (S14E10)
další epizody (26)
2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Velký návrat (S13E30)
Láska bez závazků (S13E29)
Mezi dvěma muži (S13E28)
další epizody (32)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Superman nikdy nespí (S12E30)
Bratr a sestra (S12E29)
Hledám muže při těle (S12E28)
další epizody (44)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zaručeně naposledy (S11E30)
Nejsem jako ty (S11E29)
Striptýz (S11E28)
další epizody (32)
2014 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Skleněná past (S10E26)
Marodi se nesmějou (S10E25)
Mám tě moc rád, ale... (S10E24)
další epizody (25)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Čas na zázraky (S09E34)
Kamenické hvězdné války (S09E33)
Poslední rytíř (S09E32)
další epizody (24)
2012 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodnost paroháč (S08E26)
Pan Dokonalý (S08E25)
Dneska není včera (S08E24)
další epizody (20)
2011 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Bylo nebylo (S07E24)
Tradá! (S07E23)
Láska ti sluší (S07E22)
další epizody (12)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sundej si plavky (S06E24)
Bonbon za statečnost (S06E23)
Jedna chyba za druhou (S06E22)
další epizody (12)
2009 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Modré z nebe (S04E64)
Dej mi šanci (S04E63)
Protože tě miluji! (S04E62)
další epizody (8)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nemůžu bez tebe být (S03E53)
Chceš udělit lekci? (S03E52)
Bez Elvíry neodejdu (S03E51)
další epizody (8)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozinka (S03E32)
Mezi námi třemi (S03E31)
Jako špiónka (S03E30)
další epizody (11)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2011 Splněné sny (TV pořad)
1983 Gazdočku gazdočku, dovolíte koledočku? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Vodníkova svadba (TV film)
1989 Volná noha
1984 Komisár Erno (TV film)
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1979 Božská Ema
Modrá planeta
1978 Odviate cesty (TV film)
1977 V metelici času (TV film)
1976 Postup (TV film)
Rozdelení
Sváko Ragan (TV film)
1974 Pavlínka
1973 Horká zima
1968 Maroško (TV film)
Niet inej cesty
1964 Láhve
1960 Skalní v ofsajde

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Prázdný byt (E01)
2005 Ulice (TV seriál)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Mechanici (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace