foto

Eugen Sokolovský ml.

  • nar. 5.6.1950 (68 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Sněžný drak (TV film)
1999 Vojta (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
1996 Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1991 O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
1989 Poklad rytíře Miloty
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Bratr Paleček (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
O písaři Tomáškovi (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
1984 Zelený ptáček (TV film)
Ztracené hodinky (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
1982 Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Dřevěné království (TV film)

TV seriály

1999 Tohle jsem já... (TV seriál)
1990 Bílá místa (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miroslav Skála (TV film)
1996 Ota Pavel (TV film)

TV pořady

2004 AZ-kvíz Junior (TV pořad)
2003 Zlatý oříšek 2003 (TV pořad)
2001 Zlatý oříšek 2001 (TV pořad)
2000 Zlatý oříšek 2000 (TV pořad)
1999 Zlatý oříšek 1999 (TV pořad)
1997 AZ-kvíz (TV pořad)
1992 Hip Hap Hop (TV pořad)
1990 Bílá místa (TV pořad)
1985 Škola hrou (TV pořad)
1983 Kámen, nůžky, papír (TV pořad)
1980 Pět kruhů (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Vašíček a lesní muži (TV film)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Falstaff z Moravy (S13E01)
1995 Kabinet inženýra Caligariho (TV film)

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace