foto

Fionn O'Shea

  • nar. Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dating Amber
2019 Zraněná srdce
2017 Zemská setkání
2016 Pokušitel
The Siege of Jadotville
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
2010 The Santa Incident (TV film)
2009 Záře duhy
2007 Nový kluk

TV seriály

2020 Dopis pro krále (TV seriál)
To je ale zlatíčko! (E02)
Bouřkové mraky připlouvají (E01)
2019 Normal People (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2018 Hang Ups (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Nevinný (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Roy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky