Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bombardovací skupina útočí na německé ponorkové základny v Norsku. S pomocí navigace poručíka Crosbyho se poškozená B-17 snaží vrátit zpět do Británie. (Apple TV+)

Recenze (14)

Hugho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel je už ucelenejší a nastolil aj jasný smer rozprávania. Šľape to veľmi dobre, mám však slabý  pocit, že tvorcovia nemajú celkom jasno, pre koho vlastne tvoria tento príbeh. Zdá sa mi trochu neprístojne roztiahnutý cez všetky žánre a pre všetky skupiny divákov. Uvidíme čo bude ďalej - ako bude stupňované napätie a ako si tvorcovia poradia s dnes modernými prvkami (napr so zakomponovaním 332. FG). Každopádne to nie je taký průser ako som očakával po trajleri, teším sa na ďalšie diely. ()

liebgott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se Vládcové rozjeli na plno , atmosféra zhoustla jak palba Flaku nad Norském pobřeží a postavy se začínají vykreslovat . Díl se teď věnuje navigátoru Crosbymu ale ani postavy Egana a Clevena nejsou za nedbané . Lepší jak Bratrstvo určitě ne ale pomalu to začíná trumfovat Pacifik . Za mě je druhý díl Bomba ( 500 Librová) ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl o poznání lepší. Začíná se vykreslovat víc postav (i když ty tři, které jsem jmenoval u předchozího dílu, ulpí nejvíc), vykreslují se kamarádství (to divák ocení, až začnou umírat), v bojích je vyzdvihnuta role navigátora, počasí, mrštnosti nepřítele i diametrálně odlišných taktik Spojenců. Pokud bude vzestupná tendence zachována, už příští díl by mohl být za 5. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beru to tak, že krom té ústřední - známější herecké trojice bude dostávat více prostoru ještě ten navigátor - zmatkař, kterému se dělá ve vzduchu špatně, protože jinak se zatím v ostatních postavách moc orientovat nedá, čemuž nepomáhá ani to, že v tomto díle stráví postavy dobrou polovinu v maskách, takže rozlišovací schopnosti se o to zmenšují. Ty prvni dva díly tak budu brát jako takové seznamování se - s postavama a prostředím. Dle upoutávka na třetí díl očekávám, že tam už se to rozjede ve velkém a dostane se na očekávané scény z trailerů a intra, které lákali na gigantické bitvy, propojené s osobními příběhy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někteří berou epizodu za lepší než minule, já tedy rozhodně ne. Kde první měla příjemné dávkování “země vs vzduch” v krátkých intervalech. Tady se prvních 20 minut v kuse jen žvaní. Dalśich 20 minut (konečně) přijde na řadu nálet na ponorkovou základnu Trondheim (24.7.1943). Zbytek času (10 minut) je zase jen “seznamování se s postavami” konverzací. Imkdyž epizoda působí nudnější, stále je to nejlepší co jsem za dlouhou dobu viděl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když posádka hlásí při návratu napadení letouny Ju 88, ve skutečnosti vidíme těžké stíhače Bf 110. Tato chyba dodává paradoxně snímku na autenticitě, protože v bojové situaci se ne vždy povedlo identifikovat protivníka správně. (p3tris)

Reklama

Reklama