foto

Geddy Lee

  • nar. 29.7.1953 (64 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2009 Kámoš k pohledání

TV seriály

2015 Chicago Fire (TV seriál)
2112 (S04E06)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
P.S. Miluji Tě (S08E15)
2004 Monday Report (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rush: Time Stand Still
2015 Being Canadian
Rock Icons (TV seriál)
Rush: R40 Live (koncert)
2014 Jaco
Who the F**K Is Arthur Fogel
2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
2010 Rush: Beyond the Lighted Stage
2005 Metal & metalisté
Pán fanoušků: Společníci Prstenu
2003 Rush in Rio (koncert)
Toronto Rocks (TV film)
1985 Rush: Grace Under Pressure Tour 1984
Tears Are Not Enough

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2003 Rush in Rio (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace