foto

Patricia Hamilton

  • nar. 27.4.1937 (83 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lira's Forest
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
Miser Brothers' Christmas, A (TV film)
2005 Anne: Journey to Green Gables
2003 Little Brother of War
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
1997 When Secrets Kill (TV film)
1996 Vánoční příběh (TV film)
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1988 Blades of Courage (TV film)
Falešné míče 2
Vánoční společnice (TV film)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Boj o život (TV film)
Echoes in the Darkness (TV film)
Really Weird Tales (TV film)
The Prodigious Mr. Hickey (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Láska a podvody (TV film)
The Last Polka (TV film)
1984 Heartsounds (TV film)
When We First Met (TV film)
1981 Valentýnská pomsta
1980 Middle Age Crazy
1977 Who Has Seen the Wind
1976 Goldenrod
1974 Why Rock the Boat?
1973 Thanksgiving Treasure, The (TV film) - vyp.
1972 House Without a Christmas Tree, The (TV film) - vyp.

TV seriály

2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Lonely Hearts (S06E02)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Thursday’s Child (S05E09)
Strictly Melodrama (S05E05)
Friend in Need (S05E04)
další epizody (4)
1993 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Home Movie (S04E12)
Boys Will Be Boys (S04E06)
Moving On (S04E05)
další epizody (4)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Friends, Old Wounds (S03E13)
The Calamitous Courting of Hetty King (S03E12)
High Society (S03E11)
další epizody (6)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
All that Glitters (S02E09)
The Sea Ghost (S02E08)
Old Quarrels, Old Love (S02E05)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
Malcolm and the Baby (S01E08)
The Materializing of Duncan McTavish (S01E04)
další epizody (4)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Shadow Boxer (S01E08)
Street Legal (TV seriál)
1986 Air Waves (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Check It Out (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Doctor at Sea (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Hine (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1967 No, That's Me Over Here! (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bloodlust: My Bloody Valentine and the Rise of the Slasher Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky