foto

Kurt Katch

  • nar. 28.1.1896
    Grodno, Polsko, Ruské impérium
  • zem. 14.8.1958 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Baron's African War (TV film) - a.z.
1958 Gift of Love, The
Mladí lvi
The Beast of Budapest
When Hell Broke Loose
1957 Girl in the Kremlin, The
Pharaoh's Curse
1956 Hot Cars
Never Say Goodbye
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
1954 Secret of the Incas, The
1947 Song of Love
1946 Angel on My Shoulder
Rendezvous 24
Strange Journey
1945 Salome, Where She Danced
1944 Ali Baba a 40 loupežníků
Make Your Own Bed
Sedmý kříž
The Conspirators
The Mask of Dimitrios
The Mummy's Curse
The Purple Heart
1943 Background to Danger
Hranice temnoty
Mission to Moscow
Secret Service in Darkest Africa
The Purple V
The Strange Death of Adolf Hitler
They Came to Blow Up America
Watch on the Rhine
1942 Berlin Correspondent
Counter-Espionage
Don Winslow of the Navy
Osudová cesta
Quiet Please: Murder
Secret Agent of Japan
The Wife Takes a Flyer
1941 Man at Large
1938 Ludzie Wisly
1929 Země bez žen
1924 Dudu, ein Menschenschicksal
1923 Quarantäne
Sohn des Galeerensträftlings, Der
1922 Wildnis
Zwischen Tag und Traum

TV seriály

1957 Code 3 (TV seriál)
Sally (TV seriál)
1956 The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Secret File, U.S.A. (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)
1951 Cosmopolitan Theatre (TV seriál)
1950 Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Host

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace