Reklama

Reklama

Katrina Kaif

Katrina Kaif

nar. 16.07.1983 (40 let)
Hong Kong, Hongkong

Biografie (1)

Není proč skrývat, že tato vycházející hvězda Bollywoodu má fanoušky především mezi mužskými diváky, kteří ji do role sex-symbolu pasovali v obdivu k jejímu exotickému vzhledu a dokonalým křivkám. Katrina se narodila 16. července 1984 v Hong Kongu. Ač je kvůli své vizáži někdy mylně považována za Peršanku, oba její rodiče jsou občany Velké Británie. Otec Mohammed Kaif ovšem pochází původem z indického Kašmíru. Po brzkém rozchodu rodičů vyrůstala Katrina nejprve na… (více)

Zajímavosti (10)

  • V roce 2018 byla jmenována velvyslankyní neziskové organizace Educate Girls, která propaguje a podporuje vzdělávání dívek v nejodlehlejších a vzdělanostně postižených částech Indie. (Trajektt)
  • Darovala své oblečení a osobní věci, aby získala finanční prostředky pro jednotku prenatální péče v domově Claretian Mercy v Madurai. (Trajektt)
  • Aktivně se angažuje v charitativním fondu Relief Projects India, který provozuje její matka a který se podílí na podpoře znevýhodněných dětí, včetně poskytování kvalitního vzdělávání, rehabilitace a vzdělávání sirotků a práce na prevenci zabíjení novorozených žen. (Trajektt)

Galerie (202)

Související novinky

Reklama

Herečka

Host

Související novinky

Reklama

Reklama