foto

Valter Skarsgård

  • nar. 25.10.1995 (24 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Funhouse
2018 Innan vintern kommer
Vládci chaosu
2016 Siv v říši snů
2013 IRL
2008 Arn - Riket vid vägens slut
2007 Arn
2003 Att döda ett barn
Detaljer

TV seriály

2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2014 Vikingské ženy (TV film)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky