foto

James Bacon

  • nar. 12.5.1914
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 18.9.2010 (96 let)
    Northridge, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Riskantní sázka
Vasectomy: A Delicate Matter
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
Příběh Patricie Nealové (TV film)
Underground Aces
1980 Man with Bogart's Face, The
More Wild Wild West (TV film)
1979 Meteor
1978 Cat in the Cage
Dobrmani připraveni k smrti
Sextette
Správní chlapi nosí černou
The One Man Jury
1977 High Velocity
Horská dráha
Kozoroh 1
The Legend of Frank Woods
Viva Knievel!
1976 Poslední ostří hoši
Tunnel Vision
1975 Half a House
1974 How to Seduce a Woman
Planet Earth (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
Sssssss
Černá výprava
1972 Dobytí Planety opic
1971 The Seven Minutes
Útěk z Planety opic
1970 Do nitra Planety opic
Skullduggery
1969 80 Steps to Jonah
1968 Planeta opic
1966 The Oscar
Way... Way Out
1961 Cry for Happy
King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
Podsvětí USA
1960 College Confidential
Pay or Die
Pepe
1959 Al Capone
The Big Circus
1958 Učitelčin miláček
1956 The Boss
1954 Black Tuesday

TV seriály

1978 Flying High (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 The Rebel (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Dokumentární

1996 Clark Gable: Tall, Dark and Handsome

Host

TV pořady

1985 Larry King Live (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace