foto

Jenna Harrison

  • nar. 1981
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 American Undercover
2019 Bruno
2018 Chimera
2017 Access All Areas
2015 G.B.H.
2012 The Magnificent Eleven
2011 Endless
William & Catherine: A Royal Romance (TV film)
2010 Just for the Record
2009 Poslední noc
The Magic Hour
2006 Heroes and Villains
Tanečnice
2004 (Past Present Future) Imperfect
12 dní hrůzy (TV film)
2002 O Popelce trochu jinak (TV film)
Trosečníci (TV film)
2001 Můj bratr Tom
Na dně oceánu (TV film)

TV seriály

2012 Endeavour (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2009 Jonathan Creek (TV seriál)
The Grinning Man (S04E07)
2006 Moje rodina (TV seriál)
Srdce Vánoc (S06E08)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2002 Dinotopie (TV seriál)