foto

Patricia Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Milenky v akci (TV film)
1996 Zamilovaný profesor
1992 Velké vítězství
1991 Dokonalá nevěsta (TV film)
Martial Law
1987 Deadly Care (TV film)
On je má dívka
1980 Joni
Women's Room, The (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
Grass Is Always Greener Over the Septic Tank, The (TV film)
Lady of the House (TV film)
President's Mistress, The (TV film)
1977 Ďábelské sémě
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1965 When Tomorrow Dies

TV seriály

1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace