foto

Tudor Owen

  • nar. 20.1.1898
    Penarth, Glamorgan, Wales, Velká Británie
  • zem. 13.3.1979 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Meč v kameni
1962 Jack zabíjí obra
Jak byl dobyt Západ
Podezřelá bytná
1961 101 dalmatinů
Frontier Uprising
Most Dangerous Man Alive
1960 Joyful Hour (TV film)
Na sever Aljašky
1959 Jet Over the Atlantic
1958 Jack the Ripper (TV film) - a.z.
1957 Duel at Apache Wells
The Lonely Man
The Story of Mankind
1956 Congo Crossing
The Oklahoma Woman
1955 Dvorní šašek
Pronásledování na moři
The King's Thief
1954 Arrow In the Dust
Brigadoon
Princ Valiant
Yankee Pasha
1953 Back to God's Country
Botany Bay
Dangerous When Wet
Houdini
Perils of the Jungle
Treasure of the Golden Condor
1952 Against All Flags
Deadline - U.S.A.
Les Miserables
Moje sestřenice Rachel
Steel Town
Talk About a Stranger
The Black Castle
The Return of Gilbert & Sullivan
The World in His Arms
When in Rome
1951 Angels in the Outfield
Lorna Doone
The Lady and the Bandit
The Sea Hornet
Thunder on the Hill
1950 Frenchie
Montana
Outside the Wall
The Jackpot
1949 Challenge to Lassie
Pilgrimage Play, The
Port of New York
Top o' the Morning
1948 Fighter Squadron
Up in Central Park
1926 Bride of the Storm

TV seriály

1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Bible: Nový zákon (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace