foto

Liz MacRae

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sestra v ohrožení (TV film)
2009 Křivé svědectví (TV film)
Zrádný prsten (TV film)
2007 Narušený život (TV film)
Too Young to Marry (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
Modrý motýl
2003 Caillou's Holiday Movie
2002 Opuštěná
2000 Bez alibi
Lev ze Země Oz
Stardom
1999 Who Gets the House?
1998 Lukas
The Second Arrival
1996 Windsorský protokol (TV film)
Únos (TV film)
1994 Relativní strach
Zabijáci
1987 Marvelous Land of Oz, The
Wonderful Wizard of Oz, The

TV seriály

2013 Lovci zločinců (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Pop pixies (TV seriál)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 Gofrette (TV seriál)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2002 Pulčata (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
1999 Rotten Ralph (TV seriál)
X-Chromosome (TV seriál)
1997 Wimzie's House (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1992 Young Robin Hood (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)
1987 Čaroděj ze země Oz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace