Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montreal, 1994. Patrick O´Reilly je přitažlivý policista z Toronta, který se právě zasnoubil s mladou a krásnou pediatričkou Messuaou Sandar. Na oslavu svých 25. narozenin odjíždí Messua zpět do rodné Indie, aby se opět setkala se svým otcem. Jediné, co Patrik netuší, je to, že Messua není dcerou chudého farmáře, jak mu řekla, ale jednoho z nejbohatších mužů světa, maharadži z Lahoru... V Indii je s radostí přivítána a její otec pořádá v paláci velkou oslavu. Mezi hosty je i Chandraguptra, který Messuau fascinovaně pozoruje. Právě v ní spatřuje svou zemřelou ženu Damayanthi a věří, že věštba Svatého muže se splnila. Následujícího dne žádá Chandraguptra Messuau o ruku. Messua je však vyděšená a odmítá. V záchvatu vzteku Chandraguptra Messuau unáší... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi pitomá až sedativní limonáda. I když jsem to sledovala v situaci s mrtvým počítačem, zvýšenou teplotou a bolavým krkem, tak jsem se u toho nepředstavitelně nudila. A moc by mě zajímalo, proč se snad všechny Indky v béčkových filmech jmenují Mesúa. To autoři jiná jména neznají, či co? ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný a ničím nezaujímavý trojdielny seriál so škaredou Messuaou rozpráva o hlupákoch, naivite nejakého vzťahu a falošnej láske. Dej nie je žiadny a je tam toľko zvratov, že nemáte prehľad o čom to vlastne je a spadnúť môžete akurát z postele. Úbohé výkony hercov a asi bez dabingu, keby som nepočul o čom to je, by to bolo aj zaujímavejšie. Hudba je klasická napodobnenina indickej hudby a uši to trhá.. a kochať sa na pestrofarebnej prírode a kultúre? Uprednostnite radšej nejaký dokument. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Orientální prostředí, přepychová sídla, intriky, honička na koních, střílení, jed a ten konec jako v Hamletovi - samá mrtvola! Doufám, že jsem toho moc neprozradila a že jsem nikomu nezkazila docela příjemnou zábavu, byť lehčího druhu, vhodnou třeba na 2x osmihodinovou cestu. Jak se říká - dobrý konec vše napraví - ale zde špatný konec dost pokazil. Hunter Tylo byla k nepoznání a z orientální krásky se jako mávnutím kouzelného proutku proměnila v tuctovou nandu. Skoro jsem nevěřila, že je to ona! ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Krásny trojdielny seriál s krásnou Messuaou rozpráva o kráse priateľstva, vernosti a obetavej lásky. Dej je napínavý, plný zvratov, má spád. Výborné výkony hercov, výborný český dabing. Uši hladí hudba, oči sa môžu popásť na pestrofarebnej prírode a kultúre. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama