Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Burkeová (Katie Holmes) je pod stupňujícím se tlakem, aby už konečně dokončila studia na prestižní univerzitě a nastoupila jako konzultantka ke známé firmě. Kate se však ještě nedokázala vyrovnat s láskou k Embrymu, která před dvěma lety náhle skončila poté, co mladík záhadně a beze stopy zmizel. Stopa už je značně vychladlá, ale detektiv Wade Handler (Benjamin Bratt) se přesto vydá do vysokoškolského kampusu a snaží se získat alespoň střípky informací o mladíkově životě. Embry se však nečekaně vynoří právě ve chvíli, kdy se Wadeovi podaří vytrhnout Kate z apatie a probudit v ní nové city. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dlouho se to tvářilo jako něco mezi romantickým dramatem a kriminálkou, ale nejspíš to měl být thriller. A dokonce s velkou „pointou“! Režisér skáče v čase všemi směry a kromě reality nám předkládá i sny a halucinace. Katie Holmes sice vypadá pěkně, ale o jejím hereckém nadání mám ještě větší pochybnosti, než ohledně pointy této ptákoviny. A to už je vážně co říct. ()

zzuzi 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Uchvátili mě výkony hlavních představitelů - Katie Holmes, Benjamina Bratta a Charlieho Hunnama. Vše začíná jako drama, které ovšem vyústí do thrilleru s nečekaným , i když pro někoho čekaným, koncem. Neberu nikomu jeho názor, ale podle mě je režie velmi působivá... ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl naprosté hlušiny, která se v poslední pětiminutovce pokusí zmátořit do podoby snesitelného filmu. Snaha na poslední chvíli k tomu logicky nestačí, ale zároveň mi zabraňuje Opuštěnou odstřelit do nejnižších pater hodnocení. Scénář nicméně obsahuje plno flashbacků, které buď nedávají smysl nebo jsou na sebe naházeny bez ladu a skladu, nelogicky jednající postavy a samoúčelné scény převlékající se Katie Holmes, která mi po celou stopáž vnukala myšlenku, proč že se upsala zrovna tomuto projektu. S tak tak fungující pointou byl tenhle mysteriózní pokus od začátku odsouzen k zániku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 3/10/// +obstojná hudba, pěkná Katie, zajímavý Benjamin, závěr -nuda, nevýrazná Katie, podivný příběh, zase nuda, hodně tmavý obraz a celé je to zvláštní/// Ale jak by někteří z vás řekli, ten závěr filmu rošku pomohl, přesto je to celé takové nevýrazné, mdlé a zbytečné. Existuje spousta lepších filmů,lepších a hezčích hereček a kvalitnějších režisérů./// Celkem 36%/// ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Niekto asi strašne túžil zistiť, ako môže vyzerať mysteriózny thriller, ktorého scenár sa zmestí a papierovú vreckovku a ešte stále vám ostane dosť miesta na vyfúkanie nosu. Inak si existenciu tohto filmu neviem vysvetliť. Aby toho nebolo ešte málo, tak do hlavnej roli obsadili Katie Holmes, ktorú sledovať ako sa snaží hrať sa dá prirovnať k snahe chromej sliepky túžiacej zabehnúť maratón. Vedľajší herci ju ale svojimi nemími výrazmi rozhodne nenechávajú v tom samú. Paradoxne sa dej rozbehne až v poslednej minúte, akurát škoda, že som ten koniec vytušil už gazilión nemých pohľadov dozadu. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama