foto

Kazuhiro Nakata

  • nar. 19.3.1958 (59 let)
    Nagasaki, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Carnival Phantasm
2010 Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
2007 Cubasa Tokio Revelations
Initial D: Battle Stage 2
2006 Dai mahó Tóge
Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
Mrs. Junkie
2005 Gekidžóban Rockman.EXE: Hikari to jami no Program
2004 Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
Phantom - The Animation
Tokio daigaku monogatari
2003 .hack//GIFT
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
Triangle Heart: Sweet Songs Forever
2002 Arcade Gamer Fubuki
2001 Šinseiki inma seiden
1999 Gundress
1998 Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
Šin otokogi
1997 Sókihei MD Geist 2: Death Force
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Angel densecu
City Hunter: Tajná služba (TV film)
Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
1995 Jamato Takeru: After War
Musekinin kančó Tylor (1995)
1994 Dirty Pair Flash
Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
1992 Don: Gokudó suikoden
Gorillaman
Karasu tengu Kabuto: Ógon no me no kemono
1991 Arslan senki
Tenkú senki šurato – Sosei e no antó
1989 Five Star Stories
1988 Ginga eijú densecu
1986 Sókihei MD Geist

TV seriály

2007 Baccano! (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Fate/stay night (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Kišin hókó Demonbane (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
Kotenkotenko (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Avenger (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
.hack//SIGN (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Grappler Baki (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahoromatic (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Noir (TV seriál)
2000 Gear Fighter Dendó (TV seriál)
Muteki ó Tri-Zenon (TV seriál)
1999 Corrector Yui (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Grander Musaši RV (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
Seihó bukjó Outlaw Star (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Džúsenši Gulkeeva (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
1989 Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1986 Maison Ikkoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace