foto

Morten Groth Brandt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Dlouhý příběh ve zkratce
Rosita
2014 Třídní sraz 2 - pohřeb
2011 Labrador
Odraz
2010 Experiment
2009 Camping
Lovec mozků
Velsignelsen
2006 Liv

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
2015 Norskov (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2013 Vláda (TV seriál)
Nesesmilníš (S03E05)
Smrt jednoho... (S03E04)
Zákonem ať je zbudována zem (S03E02)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
2010 Vláda (TV seriál)
Sto dní (S01E04)
Napočítej do devadesáti (S01E02)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)

Dokumentární

2015 Et hjem i verden
2013 TPB AFK - Příběh the pirate bay
2011 Ballroom Dancer
2005 Guerrilla Girl

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Legekammeraten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace