foto

Darren Kent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Feral Heart
Welcome to Essex
2015 Boris in the Forest
2014 C.O.O.L.I.O Time Travel Gangster
2012 Community
Sněhurka a lovec
2011 Noční incident
2008 Zrcadla

TV seriály

2017 Blood Drive (TV seriál)
Welcome to Pixie Swallow (E02)
The F*cking Cop (E01)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
The Fortune of War (S01E04)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
2004 Shameless (TV seriál)

Dokumentární

2014 Roger Waters The Wall

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace