foto

Rade Marković

  • nar. 14.10.1921
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 11.9.2010 (88 let)
    Zabok, Chorvatsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mi nismo andjeli 2
2003 Mali svet
2000 Zemlja istine, ljubavi i slobode
1998 Knez Mihailo (TV film)
1995 Simpatija i antipatija (TV film)
Úkladná vražda
1993 Pun mesec nad Beogradom
1992 Tito i ja
Zweite Tod des Gregor Z., Der
1991 Apis (TV film)
1989 Sabirni centar
Seobe
1987 Muž se zlatými brýlemi
Pod rusevinama (TV film)
1986 Bal na vodi
Lijepe zene prolaze kroz grad
1985 Sudbina umetnika-Djura Jaksic (TV film)
1984 Secret Diary of Sigmund Freud, The
1983 Kako sam sistematski unisten od idiota
Nabujala reka
1982 Divlje meso (TV film)
Kiklop
Mikelandjelo (TV film)
1981 Dečko koji obećava
Kraljevski voz
Variola vera
Šesta brzina
1980 Mistři, mistři
Petřin osud
Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica
1979 Bife Titanik (TV film)
Joakim (TV film)
Prva Srpska zeleznica (TV film)
Trofej
Závod o velkou cenu
1978 Okupace ve 26 obrazech
1977 67. sastanak Skupstine Knezevine Srbije (TV film)
Specijalno vaspitanje
1976 Metak u ledja (TV film)
Ozraceni (TV film)
Povratak otpisanih
Proces Djordanu Brunu (TV film)
1975 Kuca
Pavle Pavlović
Prokletinja (TV film)
1974 Kruh se uzavírá
Obesenjak (TV film)
Otpisani
1973 Brauningova verzija (TV film)
Piknik na frontu (TV film)
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
1972 Ratnicki talenat (TV film)
Valter brani Sarajevo
Zasluge (TV film)
1971 Balada o svirepom...
Past na generála
Úloha mé rodiny ve světové revoluci
1970 Bablje leto
Biciklisti
Burdus
Slucaj Openhajmer (TV film)
1969 Neka daleka svjetlost
Touha zvaná Anada
1968 Bekstva
Comandamenti per un gangster
Delije
Goli covjek
Stubovi drustva (TV film)
Trojica protiv svih... a zena cetvrta (TV film)
1967 Bomba v 10,10
Diverzanti
Hasanaginica
Nož
1966 Kako su se voleli Romeo i Julija?
Kariérista
Most
Roj
Vojnik
1965 Anděl blažené smrti
Druga strana medalje
Dívka
1964 Put oko sveta
Zloděj broskví
1963 Radopolje
Tiziánův odkaz
1962 Kozara
Sasa
1961 Leto je krivo za sve
Pesma
Prvi gradjanin male varosi
1958 Nikoletina Bursac (TV film)
Te noci
Tři přání
1957 Atomska bajka
Mali covek
Nečekej na máj
Tudja zemlja
Zenica
1955 Lazni car
Solaja
1954 Sumnjivo lice
1953 Daleko je sunce
1950 Cudotvorni mac
1948 Besmrtna mladost
Sofka

TV seriály

2001 Metla bez drske 5 (TV seriál)
1990 Jastuk groba mog (TV seriál)
1982 Price iz radionice (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Svetozar Markovic (TV seriál)
1979 Slom (TV seriál)
1978 Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
Lasno je nauciti, nego je muka oduciti (TV seriál)
1976 Morava 76 (TV seriál)
Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Zivot je lep (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)
Valter brani Sarajevo (TV seriál)
1973 Dimitrije Tucovic (TV seriál)
1972 Izdanci iz opaljenog grma (TV seriál)
1971 Operacija 30 slova (TV seriál)
1970 Selo bez seljaka (TV seriál)
1963 Na slovo, na slovo (TV seriál)

Dokumentární

2001 Serbie, année zéro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace