foto

Rod Lurie

  • nar. 15.5.1962 (57 let)
    Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Outpost
2016 Zabít Reagana (TV film)
2013 The Surgeon General (TV film)
2011 Strašáci
2008 Nic než pravda
2007 I'm Paige Wilson (TV film)
Reportér v ringu
2003 Clink Inc.
2002 Nazi, The
2001 Poslední pevnost
2000 Kandidáti
1999 Deterrence
1998 4 Second Delay

TV seriály

2017 Damnation (TV seriál)
The Emperor of Ice Cream (E04)
One Penny (E03)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Beat Feet (E05)
Tango Uniform (E04)
Drop King (E03)
Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Elam Ferguson (S04E07)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Lord's Day (S02E08)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Strašáci
2008 Nic než pravda
2000 Kandidáti

Producentská filmografie

Filmy

2008 Nic než pravda

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zabít Reagana (TV film)
2011 Strašáci
2008 Nic než pravda
2007 Reportér v ringu
1999 Deterrence
1989 Hollywood Boulevard II

TV seriály

2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Elam Ferguson (S04E07)

Dokumentární

2001 Making of a Political Thriller, The
1998 Junket Whore
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace