foto

Jan Mudra

  • nar. 5.10.1960 (58 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval režii dokumentu a střih na pražské FAMU, pracoval v Československé televizi. Do jeho filmografie patří snímky Svědectví o smrti Pavla Wonky (1991) či patnáctidílný seriál Lidé, kteří k nám patří (1993) o významných krajanech a institucích v USA a Kanadě. Od roku 1993 realizuje své projekty ve vlastní firmě Max Tv Film, s. r. o. Pro Českou televizi natáčel hudební magazín Pop art (2003). Je autorem portrétu bývalého šéfdirigenta Zdeňka Mácala s názvem Mezi nebem a zemí (2003) a snímku Eurosong aneb Kabát jde do Evropy (2007).

Zdroj: Febiofest 2008

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Světlo porozumění 2017 (TV film)
2008 Tisíc let české myslivosti (TV seriál)
2007 Marie Rottrová (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jožo Ráže (S02E14)
2005 25 let Pražského výběru (TV film)
1990 Případ Dr. Horáková (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Světlo porozumění 2017 (TV film)
2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Hrušínského (S11E12)
2008 Tisíc let české myslivosti (TV seriál)
2007 Marie Rottrová (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jožo Ráže (S02E14)
2005 25 let Pražského výběru (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 CNSO Studio Live - Ute Lemper (koncert)
ČNSO Studio Live - Danny Elfman (koncert)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jaroslava Sapíka (S14E24)
2017 Pražský výběr (TV film)
Světlo porozumění 2017 (TV film)
V rytmu Zlaté Prahy 2017 (TV film)
Žebřík 2016 (koncert)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivy Pekárkové (S13E20)
13. komnata Jana Slabáka (S13E13)
2016 CNSO Studio Live - Edita Gruberová (koncert)
CNSO Studio Live - Hudba Franka Zappy (koncert)
CNSO Studio Live - Joey Alexander Trio (koncert)
Světlo porozumění 2016 (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marka Stromského (S13E04)
2015 CNSO Studio Live - Brandford Marsalis (koncert)
CNSO Studio Live - Buddy Rich Bigband (koncert)
CNSO Studio Live - Historie orchestru (TV film)
CNSO Studio Live - Koncert nezávislosti (koncert)
Kühňata v Austrálii a na Novém Zélandu (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Hrušínského (S11E12)
2014 Lucie před Lucií (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Kačera (S10E09)
13. komnata Ondřeje Kukala (S09E24)
2012 Kühňata v Africe (TV film)
2011 Celebration Jazz (TV film)
2009 Lovec v 21. století (TV film)
2008 Film o seriálu Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV film)
Tisíc let české myslivosti (TV seriál)
2007 Eurosong aneb Kabát jde do Evropy (TV film)
Marie Rottrová (TV film)
Vladimír Körner (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jožo Ráže (S02E14)
Hana Hegerová - Portrét (TV film)
Strážce plamene v obrazech
Strážci plamene
Šéfdirigenti České filharmonie (TV film)
2005 25 let Pražského výběru (TV film)
2002 Ivan Moravec (TV film)
Petr Hapka (TV film)
1996 Karel Krautgartner (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Vzpomínky - Dr. Karel Steinbach (TV film)
1992 Kočičí muzika (TV film)
1991 Svědectví o smrti Pavla Wonky (TV film)
1990 Případ Dr. Horáková (TV film)
Černí havrani
1989 Pražské proměny

TV pořady

2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)
1999 Bez limitu (TV pořad)
Bleděmodrý svět (TV pořad)
1997 Seniorklub Milana Švihálka (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Hrušínského (S11E12)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Hrušínského (S11E12)
2007 Marie Rottrová (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace