foto

Alan Grint

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
1998 The Round Tower (TV film)
1996 Circles of Deceit: Sleeping Dogs (TV film)
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
1987 The Secret Garden (TV film)

TV seriály

2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pod tmavými hvězdami (S11E05)
2005 Hollyoaks: Let Loose (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Secret, The (TV seriál)
1998 Colour Blind (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
1985 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Poslední případ (S02E06)
Řecký tlumočník (S02E02)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mrzák (S01E05)
Námořní smlouva (S01E03)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
My Father's House (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 This Year Next Year (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Sam (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky