foto

Yoo-mi Lee

  • nar. 18.7.1994 (25 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwisineui hyanggi
2018 Sodak Sodak
2017 Autdoeo biginjeu
Bakhwayeong
Simjangbakdong jojakgeuk
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
Peurangseu yeonghwacheoreom
2015 Sseuri sseommeo nait
2014 Jolyooingan
Paeshyeonwang
2013 Baewooneun baewooda
Monstrum Hwayi
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
Reoshian soseol
2010 Hwanghae

TV seriály

2019 Euisayohan (TV seriál)
Jinsimi dadda (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Eotokhaeng (TV seriál)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
2014 Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
Motnani songpyun (TV seriál)
2009 Bop jo (TV seriál)
Boseok bibimbap (TV seriál)
Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky