Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Férový svět (S01E05)

(epizoda)
  • Jižní Korea 평등한 세상 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ki-hun s týmem se přes noc střídají na stráži. Maskovaní muži mají problémy se svými spolupachateli. (Netflix)

Recenze (42)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh! If we say some prayers, do we all get to go to heaven? I should really pray too if that’s how easy it is. Our God who art in Heaven, we worked as a team to send people to your side. And we sent a bunch of them today. And please help us with a whole lot more to be with you. And I hope that from now on…" ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo si tu stěžuje, že postavám není věnováno moc prostoru. Přitom se vedle her a peripetií mezi účastníky dostává už i na naše tajemné zaměstnance téhle zvrhlosti a to já dost cením. Jediný problém shledávám v tom, že v korejštině mi všechna jména zní stejně a asi ani do konce seriálu nebudu schopný si v nich udělat pořádek. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinda spoiler? Takže tyto hry se tu vesele hrají už přes 20 let? Najs. To nikomu nepřijde divné, že během pár dnu zmizí přes 200 lidí? Ale zase je to Korea, že jo, tam se to ztratí snadno. A je trochu úsměvné, že teď nemuseli zúčastnění podepisovat srozumění s pravidly, přestože tam byly i nové tváře. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase trošku odpočinkový díl co se her týče, ale dozvídáme se události ze "zákulisí" a jaksi se nám to začne trošku zvrtávat. Na řadu totiž přijde pan policeman hledající bratra a jeho tajná mise. Konec opět vyvrcholí wow momentem a člověk musí pouštět další. Ale už je fakt dlouho takže dalsi díl bude muset počkat. Každopádně jihokorejská produkce mě začala bavit a tenhle projekt je něco luxusního. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne je plusom, že sa venujeme aj iným záležitostiam ako samotným hrám. Mení sa trochu rytmus aj tempo, čo seriálu prospieva. Len je škoda, že postavy sa chovajú dosť hlúpo, od lekára až po maskovaných pracovníkov. Navyše sa po komplexe prechádza, či skôr schováva, až príliš ľahko, je ťažké uveriť, že niekde skrátka nie sú umiestnené kamery, alebo nie sú zapnuté. O sklade s dokumentami to platí dvojnásobne. Každopádne sa naplno dozvedáme, o aký biznis tu skutočne ide. 70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama