foto

Péter Barbinek

  • nar. 21.6.1949 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Občan
2016 Škrtič z Martfü
2015 Zběsilci
2010 Odsun
2008 Chameleon
2007 Konec
1994 A csikós (TV film)
Devictus Vincit (TV film)
1990 Rendhagyó feltámadás (TV film)
1989 Margarétás dal (TV film)
Vadon
1988 Szigorú idők (TV film)
1986 Sztyepancsikovo falu és lakói (TV film)
1982 Sup
1980 Utolsó elötti ítélet

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2018 Sladký život (TV seriál)
Semmi sem számít, csak az, hogy ki vagy (S03E01)
2017 The Crown (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
2016 X-company (TV seriál)
Černá vlajka (S02E06)
2012 Hacktion (TV seriál)
Harc a kijutásért (S03E02)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Árnyék a múltból (S04E02)
Requiem két zsaruért (S04E01)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
A beépülés (S03E17)
další epizody (10)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A csempészek alkonya (S02E19)
Öt török, öt görög hány ember? (S02E17)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Félelem ára (E03)
1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace