foto

Rodrigo Rojas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Can't Buy My Love (TV film)
2015 A Perfect Vacation
Manifesto
2009 Jarní prázdniny
2008 Oh Baby!
Vicky Cristina Barcelona
2005 Syndicate: Zeed

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Courage (S05E09)
Honor (S05E08)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Sleight of Hand (S02E09)
2014 Match (TV seriál)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Secretos (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Nana (S01E23)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

TV pořady

2009 Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace