foto

Todd Martin

  • nar. 11.2.1927 (91 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Deadly Intruder
1983 Cave-In! (TV film)
1978 The Gypsy Warriors
1977 Krásky a zločin (TV film)
1976 Alex & the Gypsy
1975 Hindenburg
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1973 Carola (TV film)
Drive Hard, Drive Fast (TV film)
Hit!
Jory
1972 Haunts of the Very Rich (TV film)
Mizerná banda
1968 If He Hollers, Let Him Go!
Případ Thomase Crowna
1966 Tesoro de Makuba, El
1965 Crack in the World
Duell vor Sonnenuntergang
Finger on the Trigger
1964 Tumba del pistolero, La
1963 Llanero, El
Nejstarší Fercheaux
1961 Dynamite Jack

TV seriály

1983 Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1977 Aspen (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace