foto

Alan North

  • nar. 23.12.1920
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 19.11.2000 (79 let)
    Port Jefferson, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Stíny minulosti
Vezmu tě tam
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
Ještě na to máme!
1995 Café Society
Smolaři
1993 Twenty Bucks
1992 Lincoln and the War Within (TV film)
1991 Advokát chudých (TV film)
Eyes of a Witness (TV film)
1990 Cvoci
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
1989 Glory
Nevidím zlo, neslyším zlo
Opři se o mě
Penn & Teller Get Killed
1987 Bennett Brothers (TV film)
Čtvrtý protokol
Rachel River
1986 Billy Galvin
Highlander
Christmas Star, The (TV film)
Liberty (TV film)
Odplata (TV film)
1984 Concealed Enemies (TV film)
Zloděj citů
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1980 Záhadný vzorec
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1977 Deadliest Season, The (TV film)
1973 Serpico
1971 Apartmá v hotelu Plaza
1966 Unholy Matrimony

TV seriály

1993 Family Album (TV seriál)
Queen (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace