foto

Trevor Peacock

  • nar. 19.5.1931 (88 let)
    Edmonton, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kvartet
2007 Santa má bráchu
2004 Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Lido
Lorna Doone (TV film)
Madame Bovary (TV film)
1999 Sluneční jas
Vánoční koleda (TV film)
1997 Roseannin hrob
1993 Proces
1991 Bejewelled (TV film)
Merlin of the Crystal Cave (TV film)
The Gravy Train Goes East (TV film)
1990 Hamlet
1987 Lady's Not for Burning, The (TV film)
1985 Titus Andronicus (TV film)
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
1980 Večer tříkrálový (TV film)
1975 Spiknutí žen (TV film)
1972 Lady Caroline Lamb
1962 Barber of Stamford Hill, The

TV seriály

2009 The Old Guys (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál) - a.z.
Kenzova úloha (S09E09) - a.z.
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Time Trumpet (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Dickens (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)
1999 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Spring (S03E03)
Winter (S03E02)
Autumn (S03E01)
1998 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1996 Nikdykde (TV seriál)
Down Street (E05)
Blackfriars (E04)
Earl's Court to Islington (E03)
další epizody (5)
Správná pětka (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Christmas Lunch Incident (S01E08)
The Easter Bunny (S01E07)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Mud (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
další epizody (6)
1993 Chef! (TV seriál)
Magic Grandad (TV seriál)
The Riff Raff Element (TV seriál)
The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Crime Story (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
Spatz (TV seriál)
Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Thick as Thieves (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1964 Around the Beatles (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace