foto

Kate Fleetwood

  • nar. 24.9.1972 (48 let)
    Cirencester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Actress
Beirut
2015 London Road
Star Wars: Síla se probouzí
2013 Philomena
2012 Bídníci
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Macbeth (TV film)
2009 Breaking the Mould (TV film)
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Po Tomášovi (TV film)
2004 Jarmark marnosti
2003 77 Beds
A Changed Man
1998 Getting Hurt (TV film)

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Soma Red (E09)
Monogamy and Futility: Part 1 (E07)
Everybody Happy Now! (E03)
další epizody (5)
2019 Viktorie (TV seriál)
Bílý slon (S03E08)
Veřejná nepříjemnost (S03E07)
Koburský kvartet (S03E06)
další epizody (8)
2018 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2013 The Widower (TV seriál)
2012 Pruháčci (TV seriál)
Way to Go (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
National Theatre Live (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Šílená žena na půdě - 2. část (S03E04)
Šílená žena na půdě - 1. část (S03E03)
2007 Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nežádoucí (S07E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2020 Belsen - vzpomínky na peklo (TV film) - vyp.
2019 The Parkinson's Drug Trial: A Miracle Cure? (TV seriál) - vyp.
Vzestup nacistů (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 King Lear (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)