foto

Kate Fleetwood

  • nar. 24.9.1972 (45 let)
    Cirencester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 London Road
Star Wars: Síla se probouzí
2014 King Lear (divadelní záznam)
2013 Philomena
2012 Bídníci
2010 Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
Macbeth (TV film)
2009 Breaking the Mould (TV film)
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Po Tomášovi (TV film)
2004 Jarmark marnosti
2003 A Changed Man
77 Beds
2002 Dalziel a Pascoe: Nežádoucí (TV film)
1998 Getting Hurt (TV film)

TV seriály

2017 Harlots (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2013 The Widower (TV seriál)
2012 Way to Go (TV seriál)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
National Theatre Live (TV seriál)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace