foto

Vicente Romero

  • nar. 4.2.1969 (49 let)
    Seville, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La sombra de la ley
2016 Cuerpo de Élite
Únos
2015 Asesinos inocentes
2012 Bláznivá výhra
2011 Mezi vlky
2010 A také déšť
V záři neonů
2009 Cela 211 - Vězeňské peklo
2008 3 dny
2006 Noc slunečnic
Stín ducha
2005 7 vírgenes
Carne de neón
2004 Světlá chvilka
2003 Hodiny dne
2002 Resultao de la vida, El

TV seriály

2017 Tiempos de guerra (TV seriál)
Los cañones del Gurugú (E13)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
další epizody (13)
2014 Bajo sospecha (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
Chapadla korupce (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2002 Padre coraje (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace