foto

Hiroši Šimozaki

  • nar. 25.9.1977 (41 let)
    Toyama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
2015 Mushishi zoku shō: Suzu no shizuku
2014 Mušibugjó
Wašimo
Šin Tennis no ódži-sama
2013 Dareka no manazashi
Nacume júdžinčó: Njanko-sensei to hadžimete no ocukai
Zahrada slov
2012 Hókago Midnighters
2009 The Asylum Session
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Hošizora kiseki
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2005 Irregular Hunter X

TV seriály

2016 Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
2015 The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
2014 Black Bullet (TV seriál)
Blade & Soul (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Dibetagurashi: Ahiru no seikatsu (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
Mušibugjó (TV seriál)
2012 Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
Čójaku hjakunin iššu: Uta koi. (TV seriál)
2011 Monsuno (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
2010 Jewelpet Tinkle (TV seriál)
2009 Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Onegai My Melody: Kirara (TV seriál)
2006 Bokura ga ita (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
2005 Capeta (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Džúbé-čan 2: Siberia Jagjú no gjakušú (TV seriál)
2003 Futacu no Spica (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Full Moon wo sagashite (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1996 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace