foto

William Cort

  • nar. 8.7.1936
    El Paso, Texas, USA
  • zem. 23.9.1993 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Maid for Each Other (TV film)
1990 Duch
Námořní pěchota
1988 Elvíra-vládkyně noci
Jdi za světlem (TV film)
Smrtící atrakce
1987 Flicks
1984 Breakin': Electric Boogaloo
1979 Little House Years (TV film) - a.z.
1977 Sammy
1976 Alex & the Gypsy
Wackiest Wagon Train in the West, The - a.z.
1972 Glass Houses
1967 Banning
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 Drahoušek
1955 Pan Roberts

TV seriály

1991 Dangerous Women (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Pacific Station (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Gun Shy (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The MacKenzies of Paradise Cove (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Montefuscos, The (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1966 Summer Fun (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace