foto

Christine Wodetzky

  • nar. 5.1.1938
    Leipzig, Sachsen, Německá říše
  • zem. 6.12.2004 (66 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Flughafenklinik, Die (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1991 Rothenbaumchaussee (TV film)
1988 Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1986 Geheimnis in Cornwall (TV film)
Süchtig
1984 Ein Mann namens Parvus (TV film)
1982 Barrikade, Die (TV film)
Das Traumschiff - Das glücklichste Paar des Jahres/Jan und die Studentin/Der ungeschliffene Diamant (TV film)
Liebe hat ihre Zeit (TV film)
1979 Galadiner zum 75. Geburtstag von Salvador Dali (TV film)
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Marija (TV film)
Väter und Söhne (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
1975 6 Zimmer Sonnenseite (TV film)
Bis zur bitteren Neige
Frag nach bei Casanova (TV film)
Strategen der Liebe (TV film)
1974 Krycí název Oděsa
Zündschnüre
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1972 Marya Sklodowska-Curie. Ein Mädchen, das die Welt veränderte (TV film)
1971 Annemarie Lesser (TV film)
1970 August der Starke - Ein ganzes Volk nennt ihn Papa (TV film)
Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
Transplantation (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
Verraten und verkauft (TV film)
Zweite Schuss, Der (TV film)
1968 Heinrich VIII. und seine Frauen
Lebeck (TV film)
1967 Dieser Platonow... (TV film)
Rückfahrt (TV film)
1966 Lächeln der Gioconda, Das (TV film)

TV seriály

2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelleben (S02E09)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Feuerbach (TV seriál)
Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Schade um Papa (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Der Patenonkel (TV seriál)
1990 Pension Corona (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Lornac ist überall (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky