foto

Gary Crosby

  • nar. 27.6.1933
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 24.8.1995 (62 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Lady Chatterleyová (TV film)
1978 Three on a Date (TV film)
1972 Kůň Justina Morgana
Sandcastles (TV film)
1970 Which Way to the Front?
1967 Wings of Fire (TV film)
1965 Girl Happy
Morituri
1963 Operation Bikini
1962 Two Tickets to Paris
1961 Battle at Bloody Beach
The Right Approach
1959 A Private's Affair
Holiday for Lovers
1958 Mardi Gras
1945 Duffy's Tavern
Out of This World
1942 Star Spangled Rhythm

TV seriály

1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Horký brambor (S01E03)
Vražda na zakázku (S01E02)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Gang's All Here (S02E20)
1981 Music Shoppe, The (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Come Wander with Me (S05E34)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2011 Here's Harry: Remembering Gale Gordon - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - herec, a.z.
1985 American Masters (TV seriál) - a.z.
1965 Hollywood My Home Town - a.z.
1963 Hollywood and the Stars (TV seriál) - a.z.
1946 Screen Snapshots Series 25, No. 10: Famous Fathers and Sons

Host

TV pořady

1975 Match Game PM (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
1962 The Tonight Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 The Eddie Fisher Show (TV pořad)
The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Juke Box Jury (TV pořad)
The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1954 Bing Crosby Show, The (TV pořad)
Shower of Stars (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky