foto

Lex DuPont

  • nar. Wilmington, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Inside the Box (TV film)
2006 Kámoš 3
2003 Living in Walter's World
1998 Confessions of a Sexist Pig

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
Old Flames, New Sparks (S04E16)
We Hold These Truths (S04E15)
Can't Unring That Bell (S04E14)
další epizody (7)
2018 Chicago Med (TV seriál)
What You Don't Know (S04E05)
Backed Against the Wall (S04E04)
Heavy Is the Head (S04E03)
další epizody (9)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
další epizody (19)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Moving O (S02E12)
další epizody (14)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Návrat domů (S01E06)
další epizody (7)
2012 Private Practice (TV seriál)
Gone, Baby, Gone (S05E22)
Drifting Back (S05E21)
True Colors (S05E20)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Who We Are (S05E08)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
další epizody (21)
2010 Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
What Happens Next (S04E08)
další epizody (23)
2009 Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
The Parent Trap (S03E09)
Sins of the Father (S03E08)
další epizody (22)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Know When to Fold (S02E09)
Crime and Punishment (S02E08)
další epizody (10)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
další epizody (9)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Policie New York (TV seriál)
Perný den (S12E20)
Nový šéf (S12E19)
Střihoruký Lenny (S12E18)
další epizody (8)
2004 Policie New York (TV seriál)
Oddané ženy (S12E12)
Problém s kreditkou (S12E11)
Kdo zabil Donalda? (S12E10)
další epizody (18)
2003 Policie New York (TV seriál)
Jen hlupáci platí daně (S11E09)
Andy bojovník (S11E06)
Bok po boku (S11E05)
další epizody (10)
2002 Policie New York (TV seriál)
O další krok dál (S10E10)
Polovina prachu (S10E09)
Maya se loučí (S10E06)
další epizody (15)
2001 Policie New York (TV seriál)
Únos dítěte (S09E06)
Hra na četníky a zloděje (S09E05)
Johnnyho povýšení (S09E02)
další epizody (14)
2000 Policie New York (TV seriál)
Poslední zatčení (S07E22)
Moje stará láska (S07E20)
Šťastný Luciano (S07E18)
další epizody (11)
1999 Policie New York (TV seriál)
Safe Home (S06E22)
Judas Priest (S06E19)
Mister Roberts (S06E18)
další epizody (7)
1998 Policie New York (TV seriál)
Czech Bouncer (S06E07)
Danny Boy (S06E06)
Numb & Number (S06E03)
další epizody (9)
1997 Policie New York (TV seriál)
Remembrance of Humps Past (S05E10)
Lost Israel: Part 2 (S05E09)
Dead Man Talking (S05E06)
další epizody (8)
1996 Policie New York (TV seriál)
Thick Stu (S04E02)
Moby Greg (S04E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky