Reklama

Reklama

Kámoš 3

Trailer

Marty před časem získal nejlepšího přítele - psa jménem Kámoš. Bývalým majitelem Kámoše je Judd Travers, muž, který až po tom, co poznal Martyho a jeho rodinu, přestal být zlý protiva. Marty a jeho otec jsou ale jediní, kdo věří, že se Judd doopravdy změnil. Zbytek města si šušká, že muž, s kterým se Judd popral, náhle zmizel. Kolují fámy, že v tom má prsty Judd, ale Marty je přesvědčený o jeho nevině. Rozhodne se vypátrat, jak se věci mají. Na pomoc si samozřejmě vezme věrného kamaráda Kámoše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele

opravdu zajmavy film o přirodě. jedna rodina ma psa který se boji jit k sousedovi ale jeho rodina chce aby jednou šel k sousedovi ale mezi tím se stane že jeho kluk najde stopu.bota v louži. pes hleda dal ale je jednou den kdy jdou k vodě přes most a holka jim spadne do řeky. kluk a pes ji jdou zachranit.jenom že se klukovi zasekne noha . ale ho soused zachrani i s holkou jenom že se stane .že toho psa unese proud a soused ho zachrani a pak už se nebude bat jit k sousedovi napsal honzík ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrá séria týchto filmov pre celú rodinu. Bavil som sa pri každom diely a to aj pri tomto. Ale na jednotku už nemá žiaden diel. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama