foto

Philip Bond

  • nar. 1.11.1934
    Burton-on-Trent, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.1.2017 (82 let)
    Funchal, Madeira, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
1999 Washington: Man and Myth
1997 Fotbalové opojení
Our Boy (TV film)
1978 Englishman's Castle, An (TV film)
1960 Foxhole in Cairo
Hell Is a City
1959 Voodoo Factor, The (TV film)
1958 Orders to Kill
1957 Count Five and Die

TV seriály

1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Travellers by Night (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Children of the New Forest, The (TV seriál)
1975 Late Call (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace