foto

Marlyn Mason

  • nar. 7.8.1940 (78 let)
    San Fernando, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Between the Trees
2017 Besetment
Falling South
2013 The Right Regrets
2010 The Bag
1998 Těhotná v patnácti (TV film)
1992 Miles from Nowhere (TV film)
1991 Lonely Hearts
1986 Bariéra mlčení (TV film)
1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1978 Poslední správný chlap (TV film)
The New Adventures of Heidi (TV film)
1977 Veřejná frekvence
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1974 Christina
1973 Of Men and Women (TV film)
Outrage (TV film)
1971 Making It
1970 A Storm in Summer (TV film)
1969 Elvis: Trable s děvčaty
1967 Carousel (TV film)
1966 Brigadoon (TV film)
1960 Because They're Young

TV seriály

1989 The New Lassie (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Channing (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)

Dokumentární

1972 Elvis na turné - a.z.

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Right Regrets

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Right Regrets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace