foto

Jason Chong

  • nar. 29.10.1969 (49 let)
    Balmain, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little Monsters
2018 Black Lips
2008 Zakázané království
2006 Five Moments of Infidelity
Neviditelné zlo
2005 Malá ryba
2003 Mořské panny (TV film)
2002 The Hostages
Zapomenutá přísaha
2001 Hard Knox (TV film)
2000 Better Than Sex
1999 In the Red

TV seriály

2019 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (TV seriál)
Seasoned Murder (E04)
Just Murdered (E01)
2018 Pine Gap (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Singing (S02E04)
Chase (S02E03)
Outback (S02E02)
další epizody (4)
2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Serpent's Terms (S02E06)
Lullaby (S02E05)
2015 Maximum Choppage (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Ghost Net (S03E05)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
We're So Screwed: Part 3: La Bomba (S04E21)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
2002 Farscape (TV seriál)
A Prefect Murder (S04E09)
2000 Going Home (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Tribute (S01E12)
1999 Bondi Banquet (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace